Thomas Erex

Samarbejde

Thomas Erex [f. 1988]. Jeg er vegansk kogebogsforfatter og blogger. Der er få mandlige, veganske bloggere, og jeg er uden sammenligning den største i Danmark. Det er jeg, fordi jeg har arbejdet passioneret og dedikeret med plantebaseret mad siden 2011. Jeg ELSKER at inspirere danskerne til at leve grønnere!

Veganske opskrifter, flotte
madbilleder & reklame på mine
sociale medier.

Lad os samarbejde!

Opskrifter & madbilleder

Veganske opskrifter og flotte madbilleder er kernehuset i, hvad jeg beskæftiger mig med. På mine sociale medier bruger jeg oftest kameraet i min telefon, men jeg skyder også billeder i høj opløsning, som I kan bruge til tryk eller på jeres hjemmeside. Kontakt mig med jeres budget eller få et tilbud.
thomaserex@gmail.com

Reklame for veganske produkter

Vil I nå ud til forbrugere med interesse for grøn mad? Når I samarbejder med mig, får I en ærlig blogger med en tæt og personlig relation til sine følgere. Jeg takker nej til de fleste tilbud, fordi det bare ikke er et match. Produkter på mine platforme er altid 100 pct. plantebaserede, og jeg reklamerer ikke for produkter, som jeg ikke kan lide. Det garanterer et troværdigt samarbejde, og I kan være sikre på, at jeg vil gøre mit bedste for at skabe opmærksomhed om jeres produkt.
thomaserex@gmail.com

Jeg er ikke interesseret i samarbejder, hvor produkter er “betalingen”. Mit arbejde er mere værd, og jeg skal som blogger betale skat af gaver, hvilket betyder, at det vil ende med at koste mig penge at reklamere for jer.

Har I en lille, vegansk virksomhed, må I gerne henvende jer, selvom I har et meget begrænset budget.

Foredrag og debat

Med 10 års erfaring som veganer og blogger, har jeg en masse viden på området, som jeg gerne vil dele ud af. Jeg har afholdt flere foredrag, deltaget i debatter og er efterhånden meget medievant med optrædener på live TV, i live radio og på både små og store scener rundt om i landet. Jeg har desuden været gymnasielærer og er trænet i at undervise. I får derfor en humoristisk, smilende og sikker foredragsholder med styr på en masse fakta og med mange anekdoter at dele. Kontakt mig med jeres budget eller bed om et tilbud. Jeg glæder mig til at komme ud til jer!
thomaserex@gmail.com


”Vi har været utroligt glade for at samarbejde med Thomas. Både i forbindelse med lancering af et nyt produkt og til at udbrede kendskabet til vores eksisterende produkter. Det var et professionelt og kreativt forløb. Noget vi sagtens kan
anbefale til andre virksomheder.”

Jens Møller Jr ejerleder af Jens Møller Products ApS – Cavi-art.


Billeder fra samarbejde med Caviart

Lad os samarbejde!
thomaserex@gmail.com


Tag ansvar for miljøet, når du laver et samarbejde. Brug miljøvenlig, genanvendt og sparsom indpakning. Undgå engangplastik fuldstændigt, og undlad at sende merchandise eller andet uden at aftale det først. Vær kreative og find på en bedre løsning end balloner og kuglepenne af plastik. Sammen gør vi verden lidt grønnere et skridt af gangen.

Advertisement