Thomas Erex

Udbyttet fra Veganz

This slideshow requires JavaScript.

Cæcilie, som følger bloggen, kommenterede på indlægget om min tur til Berlin, at jeg da skulle vise, hvad jeg havde købt i Veganz. Og selvfølgelig skal jeg da det! Tak for påmindelsen, Cæcilie 🙂 Her får du og alle andre et lille slideshow af det, der er tilbage. Der blev desuden shoppet urimelige mængder lys og hvid chokolade, men … ja, det er altså væk nu.

Som I kan se, fik jeg købt lidt ost med hjem. Jeg var lidt bekymret for, om det kunne holde uden køl på hjemturen, så jeg købte ikke så meget, som jeg ellers gerne ville. Det ser dog ud til, at det hele er overlevet turen. Der var smagsprøver på ostene i Veganz, og den ene ost var fantastisk god. Det er den fra No-Muh med krydderurter. Desuden var jeg ret vild med smøreosten, som er lavet på mandler – ikke soja – og er med agurk.

Klistermærkerne og de vakuumpakkede pølser kunne købes ved kassen, så de var impulskøb. Hvis jeg havde haft tid til at håndplukke klistermærker inde i butikken, havde jeg nok købt nogle flere, for de er lidt seje, og jeg vil gerne klistre dem op overalt!

Listen over indkøb:

Vingummier med colasmag
Flødestivelse til flødeskum
4 slags oste
Spacebarer/pølser
2 dåser paté med hhv. champignon og tofu
3 klistermærker
2 vaffelblandinger
1 Tea-Rex-krus

Tea-Rex-kruset er dog ikke fra Veganz, det er fra en tøjbutik. Men nøøøj, hvor det sejt! Jeg mener, “Tea-Rex” – det er jo genialt! Og så passer det godt til mig, eftersom mit veganerkælenavn er T-rex 🙂

Advertisement

4 responses

 1. Flødestivelse… lyder “spændende”, det kan jeg ikke mindes at have hørt om. Når jeg tænker fødselsdag, er flødeskum det jeg mangler – har ikke været imponeret af de erstatninger jeg har prøvet indtil videre…

  31. juli 2012 kl. 15:28

  • thomaserex

   Man kan sagtens få det i Danmark også 🙂 Det gør din havre/soja/risfløde i stand til at blive til skum. Jeg tænker, det er praktisk at have liggende, hvis jeg får pludseligt brug for piskefløde en dag, hvor helsekosten er lukket. Man kan jo sagtens få veg-fløde i Rema og andre butikker, men veg-flødeskum er sværere at opspore. (Vegansk fløde kan ikke bare piskes, det skal være en særlig variant, for at man kan lave flødeskum.)

   Hvis du ikke har prøvet havreflødeskum endnu, vil jeg anbefale det. Det er klart min favorit. Ellers er kokosflødeskum heller ikke dårligt 🙂

   31. juli 2012 kl. 15:35

 2. Kan sagtens finde havrefløde, man har ikke set havreflødeskum endnu… Vil da helt sikkert kigge efter flødestivlesen også – synes det lyder forfærdeligt smart at have det i skabet :o)

  6. august 2012 kl. 16:26

  • thomaserex

   I min lokale helsekost har de ikke havreflødeskum fast på hylden, men de bestiller det hjem fra allergikost, hvis man spørger efter det 🙂 Og så har de det på hylden et stykke tid, for de bestiller jo mere end en.

   6. august 2012 kl. 18:01

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.