Thomas Erex

Aarhus Sustainability Festival

bæredygtighed

For nylig kom antallet af “likes” på Mad med Medfølelses Facebookside op over 1000! Det er skønt med al den interesse for vores grønne forening, så mange tak til de af jer, der støtter vores initiativ. Vi elsker at komme ud og dele god mad ud, og i weekenden er vi med på Aarhus Sustainability Festival på Godsbanen i Aarhus, hvor vi serverer Mad med Medfølelse til festivallens besøgende.

Vi er der lørdag og søndag fra 11.00 til 14.00 🙂 (Rettelse: Søndag fra 12 til 15.)

Vores hapsere er ganske gratis, men det koster lidt at komme ind til festivallen. Du får dog helt sikkert noget for pengene, for der er en masse spændende ting at se på og deltage i. Det handler om bæredygtighed på alle mulige måder, så festivallen byder på alt fra cykelauktion og modeshow til debatter og dokumentarfilm.

Kom endelig og besøg os, hvis du er i Aarhus, og tag børnene med!
Du kan læse mere om festivallen på deres hjemmeside og på Facebook.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.