Thomas Erex

Godt nytår! 13/14

Tusind tak for 2013!

Det har været et fantastisk godt år, og jeg har fået så mange gode oplevelser ud af at have bloggen her. Den bedste oplevelse er uden tvivl al den kærlighed og positive feedback, jeg får fra jer, der læser med. Tusind tak for det! ❤ Derudover har jeg også været så heldig, at det at blogge om kærlighed & kikærter har ført til, at jeg er blevet inviteret til nogle spændende arrangementer og blandt andet har været i fjernsynet for at fortælle om veganisme. Det er vildt fedt at få lov til at sprede det gode budskab og vise folk, at man sagtens kan leve sundt, godt og fuldendt uden at pådrage andre lidelse.

Jeg vil sådan set bare sige tak til alle jer, der læser med her på bloggen. I er nu over 500 mennesker, hvilket jeg synes er lidt vildt. Tak fordi I er der og læser med, tak fordi i kommer med feedback, stiller spørgsmål, kommenterer og i det hele taget tager del i bloggen. Uden jer ville der slet ikke være nogen blog. Jeg håber, I også er med i hele 2014, og jeg lover jer, at det ikke bliver kedeligt! 😉 Hav et rigtig godt nytår, og pas godt på hinanden derude.

Kærlighed & Kikærter,
Thomas

Se en rapport over året her – venligst lavet af WordPress.

Advertisement

3 responses

 1. Lene Nielsen

  Ønsker dig et godt og glædeligt Nytår med mange veganfantastiske oplevelser!

  Mange glade nutårshiksner fra Lene

  31. december 2013 kl. 15:34

  • thomaserex

   Tusind tak og i lige måde, Lene! 😀

   31. december 2013 kl. 15:46

 2. Selvtak og ilm. Søren 🙂

  1. januar 2014 kl. 18:51

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.