Thomas Erex

Sustain Festival Aarhus 2014

Ved sidste års bæredygtighedsfestival var vi et stort hit med vores mange smagsprøver. I år gør vi det endnu bedre!

Ved sidste års bæredygtighedsfestival var vi et stort hit med vores mange smagsprøver. I år gør vi det endnu bedre!

Igen i år deltager Danmarks veganske madforening, Mad med Medfølelse i bæredygtighedsfestivallen Sustain Festival Aarhus.

Sidste år var vores bod på festivallen virkelig populær, og arrangørerne bad os meget pænt om at komme igen. Det kunne vi selvfølgelig kun sige “ja tak” til. Kom forbi og få en snak med os om bæredygtighed, eller snup en lækker smagsprøve og en flyer. Vi viser blandt andet de korte film “Making The Connection” og “A Life Connected”, og vi illustrerer, hvorfor det er så fantastisk bæredygtigt at spise vegansk. Du vil selvfølgelig kunne melde dig ind i foreningen på dagen, men som noget helt særligt vil du også have mulighed for at købe stofnet med vores håndtrykte navn og logo på – til dine indkøbsture med medfølelse.

Find vores bod inde i den grå hal fredag og lørdag d. 16. og 17. maj fra 10.00-18.00!

Om festivallen skriver Sustain Festival Aarhus selv:
“Oplev Fremtiden på Sustain Festival Aarhus – en årlig kultur-, videns- og livsstilsfestival, der fejrer bæredygtige initiativer. Her kan du blive inspireret af vores internationalt anerkendte foredragsholdere, se en dokumentarfilm eller deltage i en reparations- eller genbrugsworkshop. Kom og gør et fund på vores byttemarked eller se et modeshow med bæredygtige designs. Festivalen er for alle, der vil være med til at løse fremtidens udfordringer på en sjov og hyggelig måde.

Tilmeld dig eventet på facebook for at blive opdateret omkring programmet for festivalen. Husk også at ‘synes godt om’ vores Facebookside Sustain Festival Aarhus.

Medlemmer af SustaIN kan deltage gratis. Det koster kun 100 kr. at blive medlem, og man får mulighed for at deltage i alle andre af SustaIN events, heriblandt dokumentarvisninger, debatter, foredrag, workshops og studieture i løbet af året. Du kan melde dig ind i SustaIN på www.sustain.nu. Husk at medringe kvitteringen for købet af dit medlemsskab til festivalen for gratis entre.

En billet til festivalens alle tre dage koster 160 kr. En dagsbillet koster 90 kr. Gratis for børn under 12 år. Billetter kan købes på https://sustain.safeticket.dk/da

Vi tager masser af lækkerier med, og vi glæder os til at se dig!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.