Thomas Erex

Bloglovin’ it!

Follow my blog with Bloglovin

Så er jeg kommet på Bloglovin’, hvor du kan følge mig og en masse andre bloggere.
Tjek det ud 🙂 Og glædelig mandag, I får lige et billede:

vegansk tegneserie

Advertisement

6 responses

 1. Hej Kærlige Kikært,
  Hvordan virker det der Bloglovin egentlig??
  vh/Karen

  20. november 2012 kl. 11:19

  • thomaserex

   Hej Karen 🙂
   Det er jeg så småt ved at finde ud af, men hvis du vil lege med derinde, skal du jo som udgangspunkt oprette dig, så kan du jo kigge på det derfra 🙂

   20. november 2012 kl. 14:20

 2. Marianne

  Hejsa

  Jeg er blevet inspireret af både det veganske og vegetariske køkken for nylig, men er ikke “full-blown” vegetar selv. Jeg ønsker at spise mere vegetarisk. Et problem, eller en vanskelighed, jeg dog har fået øje på er at mange der har valgt din vej, eller folk der ikke spiser kød fx, bliver så belærende/frelste omkring temaet at os der spiser ost/fisk osv indimellem jo får en grim smag i munden. Det er ærgeligt synes jeg. Og det vil afholde mig fra at besøge din blog, for jeg har bestemt ikke lyst til at mit valg ikke skal være ok. Jeg ved ikke, om det er noget du selv har tænkt over?

  Tanker fra en der kigger med 🙂

  20. november 2012 kl. 22:10

  • thomaserex

   Hej Marianne,

   tak for din kommentar. Først og fremmest siger du helt klart, at du ønsker at spise mere vegetarisk, så det skal du da bare gøre. Hvis det er dit ønske, så efterlev det.

   Dernæst: Hvis du får en grim smag i munden af at gøre noget, så er det nok ikke det rigtige at gøre. Så måske skal du tænke over det. Når du skal træffe et valg om, hvordan du skal leve/spise/handle/forbruge, og om det skal være animalsk eller ej, så er det klart en fordel af have viden og tænke tingene grundigt igennem. Det synes jeg, du bør bruge mere tid på, end bare at sidde passivt med en dårlig smag i munden eller lade dig skræmme af andres retorik. Måske har deres retorik endda været grunden til, at du overhovedet fik disse tanker? Uanset hvad, så tror jeg, den bedste måde at træffe det vigtige valg om at forsøge at undgå animalsk forbrug er ved at hente viden og bruge tid på at tænke over, hvad ens handlinger betyder.

   Jeg kan godt forstå, at du ikke har lyst til, at dit valg ikke skal være ok, men dit valg eller mangel på samme har jo ikke kun konsekvenser for dig, det berør også de dyr, der skal levere produkterne til dit forbrug. Så det er ikke kun “dit valg”, det er et valg, der rækker ud over dig og har konsekvenser for flere andre individer.

   Min blog er vist ikke udpræget belærende eller frelst i sin retorik, men hvis du hellere lader dig inspirere af andre, så gør du da bare det, der er masser af bloggere. Gør det med hjerne og hjerte, så skal du nok finde vej til noget, du kan stå inde for 🙂

   20. november 2012 kl. 23:58

 3. Marianne

  Hej Thomas

  Det at jeg ønsker at spise mere vegetarisk, efterlever jeg også. Jeg tror, du misforstår noget af det jeg skriver 😉

  Er helt enig med dig i at man ikke skal gøre noget, man får en “grim smag i munden af” (hvad det så end betyder for den enkelte. Det er jo en diskurs). Jeg oplever heller ikke, jeg sidder passivt, men netop tænker over tingene. Ellers vill jeg nok heller ikke skrive disse kommentarer. Det at ændre livsstil/vaner/mønstre/handlinger mv. er jo en proces…

  Min hensigt var blot at gøre opmærksom på mit synspunkt og det er hermed gjort. Så synes vi noget forskelligt – og det er ok. Jeg kan godt se, du taler ud fra dyrevelfærd og et etisk standpunkt. Jeg synes, du har nogle fede opskrifter, men jeg har derimod ikke lyst til at se et billede hvor der står “eat veggies, not friends” (= det er forkert at spise dyr = belærende) når jeg scroller ned. Men du har ret – der er masser af bloggere derude.

  Peace out 🙂

  21. november 2012 kl. 10:08

  • thomaserex

   Det er nu ellers et meget uskyldigt billede, som blot giver udtryk for, hvad jeg allerede per definition giver udtryk for som veganer 🙂 Til gengæld kommer du ikke til at se billeder af lidelse og død på bloggen, ligesom du heller ikke vil læse mig skrive, at ikke-veganere er mindre værd end veganere, for det mener jeg simpelthen ikke. Min blog er grundlæggende meget kærlig, men det er altså en vegansk blog, så holdningen til at spise dyr kommer du ikke udenom – det gør du heller ikke på nogen af de andre veganske blogge 🙂

   21. november 2012 kl. 11:52

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.