Thomas Erex

Bønne-/linsedag med Urtekram

urtekram

Urtekram vil gerne invitere dig til at tage en bønne-/linsedag!

Jeg er blevet kontaktet af Urtekram, som gerne vil have dig til at tage en bønne-/linsedag, og det kan jeg selvfølgelig sagtens bakke op om 🙂 At spise bønner og linser er en god, sund, klima- og dyrevenlig måde at få proteiner på, og så er der så mange muligheder for variation, at det aldrig bliver kedeligt! Bønner og linser kommer i alle regnbuens farver, og der er mindst lige så mange smagsvariationer.

Urtekram gør det let for dig at spise de grønne proteiner, for alle disse produkter er lette og hurtige at tilberede. De kræver ingen iblødsætning, men kan koges direkte fra posen eller spises direkte fra dåsen. Se, dét er en fordel, når man har en travl hverdag.

Jeg har fået tilsendt en pakke med bønner og linser fra Urtekram, som indeholder:

Dåser:
Baked beans
Butter beans
Bønne-mix
Kikærter
& Røde kidneybønner

Poser:
Belugalinser
Delikatesselinser
Gule flækærter
& Røde splitlinser

Urtekram vil gerne have mig til at teste deres produkter, men sandheden er, at jeg allerede har gennemtestet en god del af dem, og jeg er vild med dem. Som veganer er jeg jo ikke helt fremmed overfor bønner og linser, og jeg har med en enkelt undtagelse allerede prøvet produkterne. Undtagelsen er dåsen med baked beans, som jeg så skal stifte bekendtskab med nu. Det er godt nok også længe siden, jeg har fået gule flækærter, så det bliver også et gensyn.

Min favorit er på forhånd de røde linser, som jeg bruger flere gange ugentligt. De er så lette at have med at gøre, og så er de bare lækre i en tomatsauce eller en sammenkogt ret, hvor de kan koge ud, hvilket de gør let.

I de kommende indlæg her på bloggen vil jeg lave lækre retter med Urtekrams bønner og linser, som kan inspirere dig til at gøre dine proteiner grønne.

urtekram4 urtekram3

Derudover…

BOBLEPLASTIK! 😀
Bliver man nogensinde for gammel til at synes, at det er fantastisk at poppe de små luftbobler?!

bobleplast, bobleplastik, luftbobler, poppe

Advertisement

6 responses

 1. BOBLEPLASTIK! ❤

  15. maj 2013 kl. 07:52

  • thomaserex

   JAA! 😀 det er fantastisk, ik’? 😉

   21. maj 2013 kl. 18:03

 2. Anna

  Aj hvor hygge! 😀

  15. maj 2013 kl. 09:55

  • thomaserex

   Haha, vi hygger da altid herinde! 😉

   21. maj 2013 kl. 18:04

 3. Gitte

  jeg er også stor bønne spiser 😀 og kæmpe fan af de røde linser!
  jeg er veganer og gluten intolerant, så det er rart med nogle linser man faktisk må spise 🙂
  Hvis du mangler inspiration til et indlæg, kunne gluten være spændende 😀

  15. maj 2013 kl. 10:20

  • thomaserex

   Hej Gitte,
   jeg tænker faktisk lidt på at lave noget mere glutenfrit, men ellers er det jo nemt for jer glutenintolerante at tilpasse opskrifterne, skifte mel ud og sådan 🙂

   Jeg vidste slet ikke, at der er linser, der er gluten i! Jeg troede kun, det var korn. Det må jeg vist hellere lære noget mere om, hvis jeg skal lave glutenfri opskrifter 🙂

   21. maj 2013 kl. 18:06

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.