Thomas Erex

Ny kogebog: Kærlighed & Kikærter

En ny, vegansk kogebog er netop udkommet. “Kærlighed & Kikærter” er ikke kun titlen på min blog, som jeg har delt opskrifter på siden 2012. Det er nu også titlen på min tredje kogebog. Den fulde titel er “Kærlighed & kikærter – plantebaserede opskrifter med kikærter og aquafaba”, og bogen fokuserer på at udforske kikærtens mange muligheder i køkkenet.

Opskrifterne er 100 % plantebaserede og glutenfri. De fleste opskrifter er sunde, men i det sidste kapitel leger jeg med aquafaba og sukker i opskrifterne på bl.a. skumfiduser, flødeboller, marengs og chokolademousse.

Køb bogen hos Turbine-forlaget her.

De seks kapitler hedder:

 • Viden & basisopskrifter
 • Morgenmad & brunch
 • Frokost & madpakker
 • Aftensmad & gæstemad
 • Sundt & sødt
 • Desserter & slik

Jeg er så stolt af og glad for kogebogen. Det er min tredje kogebog, og jeg lærer en masse, hver gang jeg kaster mig over et bogprojekt. Denne bogs titel overvejede vi (mit forlag og jeg) også til min første udgivelse, fordi det (i al beskedenhed) er en rigtig god titel.

Nå! Nok snak. I skal se nogle billeder fra bogen. De kommer her.

Billederne af taget af dygtige Rasmus Bundgaard, og undervejs i processen har jeg haft hjælp af bl.a. Line Tscherning fra Mikuna og Peter Steffensen fra Danmarks Veganske Forening. Et solidt hold!

Jeg håber, du bliver lige så glad for bogen, som jeg er. Den vil uden tvivl se godt ud på din hylde, og den glæææder sig til at bo hjemme hos dig og være din ven i køkkenet.

Køb bogen hos Turbine-forlaget her.

Advertisement

4 responses

 1. Tenna jørgensen

  Hej Jeg har forsøgt at afmelde mig dit nyhedsbrev, men det kan jeg ikke uden en masse bøvl, forstår ikke det skal være så svært, vil du afmelde tennahelena@gmail.com Venlig hilsen fra Tenna
  man. 11. jan. 2021 kl. 21.02 skrev Kærlighed & Kikærter :
  > thomaserex posted: ” En ny, vegansk kogebog er netop udkommet. “Kærlighed > & Kikærter” er ikke kun titlen på min blog, som jeg har delt opskrifter på > siden 2012. Det er nu også titlen på min tredje kogebog. Den fulde titel er > “Kærlighed & kikærter – plantebaserede ops” >

  12. januar 2021 kl. 06:03

 2. Hej Thomas, Jeg bestilte din bog allerede i december for at være sikker på at få den når den udkom 6. januar i år. Men det var lidt underligt at stå udenfor min lokale boghandlers dør som om man skulle have sit næste fix (gælder heldigvis kun bøger) fordi man måtte ikke gå ind i butikken pga. regeringens underfundige tiltag mht. covid-19. Jeg var bekymret for om man overhovedet kunne få bogen udleveret før den 17, pga. lockdown, men det kunne heldigvis godt lade sig gøre, så nu er det bare at gå på opdagelse i de lækre opskrifter i bogen og finde nye favoritter på kikærter man ikke havde troet kunne laves (= skumfiduser) med denne lille proteinbombe. MVH en glad og tilfreds modtager af din dejlige bog. Tak fordi du skrev bogen ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  12. januar 2021 kl. 18:25

  • thomaserex

   Ej, hvor dejligt! Tusind tak for din besked og opbakning. Jeg håber, du bliver rigtig glad for bogen. 💖🙏

   13. januar 2021 kl. 11:49

 3. Meget interessant blog

  25. januar 2021 kl. 11:09

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.