Thomas Erex

Pålæg

Det er måske ikke lige sådan at gennemskue, hvad man skal spise som pålæg, hvis man ikke lige er vant til at gøre det på vegansk. Der er heldigvis en masse muligheder ud over kartoffel- og tomatmadder, som dog også er vild lækre. Jeg foretrækker at lave en del pålæg selv (fx hummus eller andet smørepålæg), men der er også en masse tilgængeligt i butikkerne, som du kan se her.

Klik på billederne og læs billedteksten.

 

Advertisement

4 responses

 1. hej jeg er en vegetar pige på 14 og jeg ved ikke hvilket pålæk jeg skal have med i skole jeg er lidt kræsen men det skal være noget som man godt kan spise hvis man er lacto-ove-vegetar håber du kan hjælpe mig 🙂

  1. marts 2015 kl. 20:37

  • thomaserex

   Hej 😀 du kan jo tage rester fra aftensmad eller salat med. Ellers er kartoffel, avokado, tomat, pesto, hummus, linsepostej, bønnepostej mm. godt til madpakken.

   1. marts 2015 kl. 23:17

 2. Marianne

  Hej Thomas

  Dejligt med dine sider med indkøbstips. Har du prøvet tofu i æble og karrisovs, mærket er svensk fra fiskexporten, jeg køber det i Irma. Dressingen er fuldstændig som jeg husker fra karrysild, og det smager fantastisk. Har spist mange glas siden jeg opdagede det. Det lyder måske ikke vildt inspirerende, men er virkelig godt. Så håber mange får kendskab til det, så det ikke forsvinder fra butikkerne igen.

  17. januar 2021 kl. 14:13

  • thomaserex

   Yes, jeg kender dem godt. 😁 Dressingen er vældig god.

   18. januar 2021 kl. 08:54

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.