Thomas Erex

Nu på Facebook!

vegansk blog, sundhed, miljø, dyreetik, dyrevelfærd

Så er Kærlighed & Kikærter kommet på Facebook!

Tryk “synes godt om” lige her.

Jeg har længe overvejet, om jeg skulle have en Facebook-side til bloggen, men jeg har ikke før nu følt, at det var nødvendigt eller ønskværdigt. Jeg er i forvejen travlt optaget af at dele inspiration via Mad med Medfølelses Facebook-side, som jeg stadig vil være med til at passe godt på. Der er dog en masse ting, som jeg ikke kan dele via Mad med Medfølelse, simpelthen fordi de ikke passer ind der, som heller ikke rigtig passer ind her på bloggen. Det er det, den nye Facebookside skal fyldes ud med. Jeg har lyst til at dele flere tanker og mere inspiration med alle jer, der har lyst til at følge med, så jeg håber, I vil tage godt imod siden og deltage aktivt, når det er relevant.

Veganismen er i en eksplosiv udvikling overalt i verden, inklusiv i lille Danmark, hvor vi har den uhyggelige verdensrekord i højeste kødforbrug, og jeg synes, der er plads til det, jeg gerne vil dele med jer. Flere og flere får øjnene op for den skræmmende virkelighed i den animalske industri, og flere end nogensinde før tør sige fra og vælge ikke at deltage i det længere. Det er en udvikling, som kun kommer til at tage mere fart i den nærmeste fremtid, og som uden tvivl vil føre en del samfundsændringer med sig. Det kan godt være skræmmende at forholde sig til, når man pludselig konfronteres med en så ucharmerende (for at sige det mildt) del af sin egen virkelighed, som man aldrig før havde bemærket. Jeg vil gerne give mit lille bidrag til, at det bliver lettere for alle at undergå den omstilling, det unægteligt kræver at blive veganer, og det synes jeg en Facebookside er et rigtig godt værktøj til.

Vi ses på Facebook! 😀

Advertisement

6 responses

 1. Marianne Christensen

  Hej Thomas.

  Jeg har hermed delt din fine FB side på min væg, så forhåbentlig endnu flere kan finde inspiration til en grønnere og sundere livsstil. 🙂

  Kh. Marianne 🙂

  22. januar 2014 kl. 15:36

  • thomaserex

   Dejligt! 😀 tusind tak, Marianne.

   22. januar 2014 kl. 16:38

 2. Miriam

  Hej Thomas 🙂

  Ikke lige facebook relateret, men kunne du måske overtales til at lave et indlæg om vegansk slik? På forhånd tak (og tak for en gooo’ blog)! 😀

  24. januar 2014 kl. 22:39

  • thomaserex

   Hej Miriam 🙂

   Det kunne jeg sagtens! Tænker du på hjemmelavet slik eller købt?

   24. januar 2014 kl. 22:44

   • Miriam

    Jeg tænkte egentlig på købt, men nu du siger hjemmelavet, så lyder det da heller ikke som nogen dårlig idé 😉

    26. januar 2014 kl. 17:52

   • thomaserex

    Hehe 😉

    Der er jo lidt inde på guiden til veganske produkter – som jeg i øvrigt snart skal putte lidt mere på!

    26. januar 2014 kl. 17:56

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.